Jong Catent

Welkom bij Jong Catent
Jong Catent is er sinds kort. Onlangs staken wij als groep enthousiaste leerkrachten de koppen bij elkaar en bedachten we een manier om er voor elkaar te zijn en voor collega-professionals. Samen willen we groeien van een startbekwame leerkracht naar een vakbekwame leerkracht. Ons doel is onszelf te ontwikkelen en met innovatieve ideeën Stichting Catent naar weer een niveau hoger te tillen. We willen het best mogelijke onderwijs bieden voor de leerlingen. Wij ervaren, ontdekken en ontwikkelen. Wij tonen initiatief en nemen het heft in eigen handen. Stap voor stap, worden we elke dag een beetje beter. Wij zijn Jong Catent. Ben jij ook een beginnende, gedreven en ambitieuze leerkracht? Welkom bij de club!

Wil jij je aansluiten bij Jong Catent? Stichting Catent helpt je graag bij de ontwikkeling van jouw carrière. Vertel ons hoe je wilt en kunt groeien vanuit jouw mogelijkheden en we stippelen samen jouw loopbaantraject uit. Werk je al bij Stichting Catent en wil jij je inzetten voor Jong Catent? Laat het ons weten via jong@catent.nl.

Kom nog eens terug op deze site, dan mis je onze updates niet!

Beginnende leerkracht?

Word onderdeel van Jong Catent: dé kickstart van je carrière!

Word onderdeel van Jong Catent
We kunnen onszelf zijn en hebben respect voor elkaar. We geloven in onszelf en krijgen waardering van onze collega’s. We mogen onze talenten benutten en inzetten. Dat geeft ons energie en (zelf)vertrouwen. En dat brengen wij over op de kinderen.

Ervaringen

Dit zeggen onze jonge professionals over Catent