Jong Catent

Jong Catent is er voor professionals die van startbekwaam naar vakbekwaam willen groeien. We zijn een club beginnende, gedreven, ambitieuze leerkrachten. Ons doel is om onszelf te ontwikkelen en met innovatieve ideeën Stichting Catent naar een hoger niveau te tillen. We willen het best mogelijke onderwijs bieden. Wij ervaren, ontdekken en ontwikkelen. Wij tonen initiatief en nemen het heft in eigen handen. Stap voor stap, worden we elke dag een beetje beter. Wij zijn Jong Catent.

Ben jij een beginnende leerkracht en wil je deel uitmaken van Jong Catent? Stichting Catent helpt jou graag bij het ontwikkelen van jouw carrière. Jong Catent biedt jou een loopbaantraject waarin je kunt groeien vanuit je mogelijkheden. Vertel ons hoe je wilt groeien en we stippelen samen jouw loopbaantraject uit.

Beginnende leerkracht?

Word onderdeel van Jong Catent: dé kickstart van je carrière!

Word onderdeel van Jong Catent
We kunnen onszelf zijn en hebben respect voor elkaar. We geloven in onszelf en krijgen waardering van onze collega’s. We mogen onze talenten benutten en inzetten. Dat geeft ons energie en (zelf)vertrouwen. En dat brengen wij over op de kinderen.

Ervaringen

Dit zeggen onze jonge professionals over Catent