Klaske Wolthuis

Mijn naam is Klaske Wolthuis. Ik ben 63 jaar oud en getrouwd met Jan Wolthuis. Samen hebben we twee dochters gekregen en hebben we ook al weer vijf kleinkinderen waar we erg van genieten.

 

Ik kan mijzelf het best typeren als een bevlogen onderwijsvrouw, die graag met mensen werkt en daarbij betrokken en doortastend optreed. Ik ben gewend om door complexe zaken heen te kijken en opbouwend te werk te gaan. Na vele jaren werkervaring is mijn enthousiasme en motivatie voor het werken in het onderwijs nog steeds even groot.
Verschillende terreinen van het onderwijs heb ik verkend. Zo heb ik als groepsleerkracht gewerkt in het reguliere onderwijs en binnen verschillende (so) groepen op De Ambelt. Sinds 2004 werkte ik als ambulante begeleider voor De Ambelt.

 

Sinds september 2014 werkte ik vanuit De Ambelt als ambulant begeleider volledig voor Catent. Per 1 april 2016 ben ik in dienst van Catent waar ik mijn huidige werkzaam heden mag voortzetten op de zelfde wijze die ik tot nu toe heb gedaan van uit De Ambelt. Ik ervaar het werken in het expertise team van Catent als een warm bad. Het begeleiden en het coachen van de leerkracht vanuit de hulpvraag van de zorgleerling geeft mij energie. Samen met het expertise team, de leerkrachten en IB-er gaan en staan we voor de zorgleerling.

Stichting Catent
Postbus 290
8000 AG Zwolle
tel. 038 303 18 44

Bezoekadres:
Schrevenweg 6
8024 HA Zwolle