Stichting Catent

Kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs verzorgen. Dat is de passie van Stichting Catent. Met ongeveer 500 medewerkers, verdeeld over vierendertig basisscholen, waaronder twee scholen voor speciaal basisonderwijs realiseert Stichting Catent dat voor circa 5.000 leerlingen.

 

Ontwikkelen met passie

Stichting Catent is een waardegestuurde stichting en zet zich in voor diversiteit. Wij hebben een katholiek-christelijke grondslag, waarbij we andere overtuigingen niet uit het oog verliezen. Op deze manier kunnen we een bijdrage leveren aan een brede kennis bij onze leerlingen verspreid over de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. De taak van Stichting Catent: het aansturen van alle aangesloten basisscholen en ervoor zorgen dat zij hun passie kunnen uitvoeren.

 

Kennis overdragen en kennis delen

Kennis overdragen en kennis delen vinden we belangrijk. Vooral binnen het basisonderwijs. Net zoals het ontwikkelen van vaardigheden voor de maatschappij van morgen. We leren omgaan met verantwoordelijkheid door ergens voor te staan en ons verantwoordelijk te voelen voor het resultaat. Daar hebben we ieders inzet voor nodig.

 

Dat betekent dat iedereen welkom is bij de aangesloten scholen van Stichting Catent, ongeacht zijn of haar achtergrond. De groei van de mens staat daarbij, in alle opzichten, centraal. Dit geldt voor onze leerlingen én voor onze medewerkers. Passie is het sleutelwoord, wij hebben passie voor groei. Catent staat voor ‘ontwikkelen met passie’.

Stichting Catent
Postbus 290
8000 AG Zwolle
tel. 038 303 18 44

Bezoekadres:
Schrevenweg 6
8024 HA Zwolle