Invalleerkracht worden

Goed onderwijs begint bij zelfstandige, zelfbewuste leraren, die verregaande verantwoordelijkheid willen, kunnen en mogen dragen voor onderwijsprocessen. Leerling en leraar hebben daarbij elkaars vertrouwen nodig.

 

De leraar staat in voor de talentontwikkeling van leerlingen. Dat betekent automatisch dat leraren een grote verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling van kinderen. Daar kunnen wij regelmatig hulp bij gebruiken. Spreekt u dat aan? Durft u de uitdaging aan en wilt u invalleerkracht worden bij Stichting Catent? Geef u dan op als invaller/invalster voor de scholen die aangesloten zijn bij Stichting Catent.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

SLIM Personeelsbemiddeling beheert de invallerspool van Stichting Catent. Wilt u bij onze stichting als invaller voor ziektevervanging of kortdurende dienstverbanden aan het werk? Schrijf u dan in bij SLIM Personeelsbemiddeling. SLIM Personeelsbemiddeling is de vaste bemiddelaar in het onderwijs bij Stichting Catent. Bij afwezigheid van een vaste leerkracht binnen één van onze aangesloten scholen zorgt SLIM ervoor dat er een invalleerkracht beschikbaar is.

 

Voorkeuren en beschikbare dagen geeft u aan bij uw inschrijving bij SLIM. Kijk voor meer informatie, meer scholen en voor inschrijving op www.slim-online.nl.


Mocht u vragen hebben dan kunt altijd bellen met 050 – 210 35 36 of mailen naar info@slim-online.nl. Graag ziet SLIM Personeelsbemiddeling uw inschrijving tegemoet!

 

Logo Slim Personeelsbemiddeling

Stichting Catent
Postbus 290
8000 AG Zwolle
tel. 038 303 18 44

Bezoekadres:
Schrevenweg 6
8024 HA Zwolle