Praktische informatie

Kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs verzorgen. Dat is de passie van Stichting Catent. Met ongeveer 500 medewerkers, verdeeld over vijfendertig basisscholen, waaronder twee scholen voor speciaal basisonderwijs realiseert Stichting Catent dat voor circa 5.000 leerlingen.

Medicijnverstrekking
We vinden het belangrijk om leerlingen te helpen. Tegelijkertijd willen we onze medewerkers beschermen. Daarom hebben we het reglement Medicijnverstrekking & Medisch Handelen opgesteld.
Informatieverstrekking
Om ouders te betrekken bij de begeleiding van leerlingen, delen onze medewerkers regelmatig informatie. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier volgens het protocol Informatieverstrekking.
Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
Vermoeden onze medewerkers dat een leerling te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling? Dan volgen ze de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.
Klokkenluidersregeling
Gaat er iets niet goed op algemeen, operationeel of financieel gebied, dan kunnen medewerkers dit melden. Dankzij de klokkenluidersregeling doen zij dit zonder gevaar voor hun rechtspositie.