Catentpool

In de Catentpool zitten onderwijsprofessionals die het leuk vinden om bij verschillende Catent-scholen aan de slag te gaan. Je vervangt collega’s die door omstandigheden een paar weken of maanden niet voor de klas kunnen staan.

Voordelen

Werken in de Catentpool biedt allerlei voordelen. Zo is het als flexibele leerkracht vaak gemakkelijker om je baan te combineren met bijvoorbeeld een opleiding, gezin of vrijwilligerswerk. Daarnaast maak je kennis met verschillende klassen en scholen, waardoor je ontdekt welke omvang, aanpak en sfeer het best bij je passen. Hoewel je niet op een vaste locatie actief bent, bevind je je altijd in de vertrouwde Catent-omgeving. Dat maakt ergens binnenstappen een stuk gemakkelijker.

Ruimte voor ontwikkeling

Net als alle andere Catent-medewerkers helpen we jou bij je ontwikkeling. Je kunt ons programma voor startende leerkrachten volgen en meedoen aan activiteiten van de Catent Academie. Daarnaast voeren we gesprekken om jouw persoonlijke doelen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Zien we een vacature die bij jouw talenten en ambities aansluit? Dan mag je als interne kandidaat als eerste solliciteren.