Werken bij Catent

Wil jij werken bij één van onze scholen? Word je graag uitgedaagd? Ben je nieuwsgierig naar anderen én naar onderwijskundige vernieuwingen? Werk je graag samen om kinderen, steeds opnieuw, plezier in leren te laten houden en gaat je hart harder kloppen zodra je een kind een stapje verder hebt geholpen in zijn/haar ontwikkeling? Sta je open voor reflectie, ben je nieuwsgierig naar hoe toekomstgericht onderwijs eruit gaat zien, én werk je vanuit een hoge professionele standaard? Reageer dan op één van onze vacatures. Of meld je aan als pooler.

Lees meer

Interim pool
Interim pool
Stichting Catent
 Zwolle
  • Je bent ambitieus, leergierig, en enthousiast
  • Je zoekt verregaande verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van kinderen
  • Je wilt een vaste plek om je talenten te laten zien
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Persoonlijke ontwikkeling staat bij jou voorop
Bekijk vacature
SBO-de-vonder-school
Leerkracht groep 6 en 7
SBO De Vonder
 Slagharen

Denk jij ook in kansen en mogelijkheden voor alle leerlingen? Kom dan bij ons werken. Binnen onze school ervaren de leerlingen een duidelijke structuur én een prettig en rustig leerklimaat. We werken intensief samen met interne- en externe deskundigen om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden. Wij zijn een enthousiast en ambitieus team dat op zoek is naar jou! De vacature is in groep 6/7, maar in overleg is een andere unit ook mogelijk. Openheid, transparantie en plezier zijn voor ons team en voor onze leerlingen erg belangrijk.

Bekijk vacature
Tijdelijke vacature leerkracht groep 3 en 4
De Wingerd
 Zwolle

Onze school én ons team zijn continu in ontwikkeling: op ICT-gebied, bij de werkwijze voor de wereldoriëntatie-vakken en in vergroening van het schoolplein en buiten lesgeven. We zoeken een flexibele, ontwikkelgerichte collega.

Vanaf 28 oktober 2019 tot eind februari 2020 voor twee dagen in groep 3 (ma, di) en drie dagen in groep 4 (woe, do, vrij) is er ruimte voor jou! Help jij ons verder?

Bekijk vacature
Prins Willem Alexanderschool
Groepsleerkracht(en), midden- en bovenbouw
Prins Willem Alexanderschool
 Ermelo

Is dit dé baan voor jou? Vanaf september hopen we jou te zien op de Prins Willem Alexanderschool, een kleine school (90 ll), verdeeld over vier combinatiegroepen. De school kenmerkt zich door een positieve sfeer, waarbij leerlingen houvast wordt geboden door een vaste dagelijkse structuur. We werken met een klein en professioneel team.

Bekijk vacature
Leerkracht vakgebied “Spelling”
Basisschool Panta Rhei
 Coevorden

Ons concept is Team Onderwijs op Maat. De leerlingen leren in drie units op basis van vakkenadoptie (vanaf groep 3) en jij draagt verantwoordelijkheid voor het basisvak spelling. Je geeft de ‘instructies’ voor spelling aan alle leerlingen (groepsdoorbrekend, van groep 3 t/m 8). We werken op basis van individuele onderwijsbehoeften van onze leerlingen met het motto 1-kind/1-plan.

Bekijk vacature
Stichting-Catent-documenten-2
Invalkracht
Stichting Catent
 Zwolle
  • Je wilt aan het werk bij een ambitieuze stichting
  • Je houdt ervan uitdaging aan te gaan
  • Je laat graag je talenten aan ons zien
  • Je wilt doorgroeien naar onze toekomstige professional
Bekijk vacature

Ervaringen

Dit zeggen onze medewerkers over werken bij Catent

Young professional?

Word onderdeel van Jong Catent: dé kickstart van je carrière!

Jong Catent is er voor de professionals van Catent die zich (willen) ontwikkelen van start- naar vakbekwaam. Deze ambitieuze, gedreven professionals denken out of the box, komen met innovatieve ideeën, experimenteren daarmee en maken Catent tot een steeds vernieuwende organisatie. Wij verwelkomen graag nieuwe collega’s daarbij.

Meer weten?