Werken bij Catent

Wil jij werken bij één van onze scholen? Word je graag uitgedaagd? Ben je nieuwsgierig naar anderen én naar onderwijskundige vernieuwingen? Werk je graag samen om kinderen, steeds opnieuw, plezier in leren te laten houden en gaat je hart harder kloppen zodra je een kind een stapje verder hebt geholpen in zijn/haar ontwikkeling? Sta je open voor reflectie, ben je nieuwsgierig naar hoe toekomstgericht onderwijs eruit gaat zien, én werk je vanuit een hoge professionele standaard? Reageer dan op één van onze vacatures. Of meld je aan als pooler.

Lees meer

Interim pool
Interim pool
Stichting Catent
 Zwolle
  • Je bent ambitieus, leergierig, en enthousiast
  • Je zoekt verregaande verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van kinderen
  • Je wilt een vaste plek om je talenten te laten zien
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Persoonlijke ontwikkeling staat bij jou voorop
Bekijk vacature
De-Vlieger-1-Westenholte
Leerkracht (gr. 1 t/m 8/plusklas)
De Vlieger 1 Westenholte
 Zwolle

In onze sfeervolle stadse school,  in Westenholte, waar een veilige sfeer heerst en leerlingen zich ‘met plezier’ zoeken we jou! We hebben een open en eerlijke houding en er is veel aandacht voor elkaar. Wil je je inzetten voor al onze kinderen en heb je affiniteit met meerbegaafden? Meld je bij ons.

Bekijk vacature
Leerkracht vakgebied “Spelling”
Basisschool Panta Rhei
 Coevorden

Ons concept is Team Onderwijs op Maat. De leerlingen leren in drie units op basis van vakkenadoptie (vanaf groep 3) en jij draagt verantwoordelijkheid voor het basisvak spelling. Je geeft de ‘instructies’ voor spelling aan alle leerlingen (groepsdoorbrekend, van groep 3 t/m 8). We werken op basis van individuele onderwijsbehoeften van onze leerlingen met het motto 1-kind/1-plan.

Bekijk vacature
St. Willibrordusschool
Twee leerkrachten groep 8
St. Willibrordusschool
 Coevorden

Voor onze (grote) basisschool, waar leerkrachten en leerlingen intensief samen werken om elkaars talenten zo goed mogelijk te benutten zijn we op zoek naar jou. Ons concept is uitdagend! We werken met ‘zone-leren’, waarin de leerling plant, reflecteert, doelen formuleert, eigenaarschap heeft, verantwoordelijkheid draagt. Dit geeft uitdaging!

Bekijk vacature
Een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de BSO
IKC Het Natuurrijk
 Vilsteren

Onze basisschool zit midden in een overgang naar een integraal kind centrum. Naast goed onderwijs en BSO gaan wij ons aanbod verbreden met kinderopvang. Wij worden een IKC waar kinderen zowel op de kinderopvang als op school leren, bewegen en ontdekken in de buitenomgeving.

Per 26 augustus 2019 zijn we betreffende de BSO op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor 12 tot 24 uur per week. Op termijn is er uitbreiding van uren mogelijk vanwege de opstart van de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bekijk vacature
Vacature leerkracht groep 8 (WTF 1,0)
Geert Groteschool
 Zwolle

Onze school, met een basis van ontwikkelingsgericht onderwijs, met ruimte en aandacht voor ieder kind zoekt jou, een kanjer voor de bovenbouw!

Bekijk vacature
Stichting-Catent-documenten-2
Invalkracht
Stichting Catent
 Zwolle
  • Je wilt aan het werk bij een ambitieuze stichting
  • Je houdt ervan uitdaging aan te gaan
  • Je laat graag je talenten aan ons zien
  • Je wilt doorgroeien naar onze toekomstige professional
Bekijk vacature

Ervaringen

Dit zeggen onze medewerkers over werken bij Catent

Young professional?

Word onderdeel van Jong Catent: dé kickstart van je carrière!

Jong Catent is er voor de professionals van Catent die zich (willen) ontwikkelen van start- naar vakbekwaam. Deze ambitieuze, gedreven professionals denken out of the box, komen met innovatieve ideeën, experimenteren daarmee en maken Catent tot een steeds vernieuwende organisatie. Wij verwelkomen graag nieuwe collega’s daarbij.

Meer weten?