Werken bij Catent

Ben jij een onderwijsprofessional die graag wordt uitgedaagd? Dan zit je goed bij Stichting Catent. Onze stichting telt ruim vijfendertig basisscholen met een ambitieus karakter. We staan open voor elkaar en voor de snel veranderende wereld om ons heen. Door te leren van alles wat we zien, horen en ervaren, weten we waar we naartoe willen. En beschikken we over de veerkracht om in ontwikkeling te blijven. Als stichting én als team van onderwijsprofessionals.

Bekijk onze vacatures


Ervaring opdoen

Onze basisscholen bevinden zich verspreid door Overijssel, Drenthe, Friesland en Gelderland. Als onderwijsprofessional geef je samen met jouw team vorm en inhoud aan kwalitatief goed onderwijs dat bij de directe omgeving aansluit. De ene school staat namelijk een dorp, de andere in een stad. Deze veelzijdigheid biedt kansen: je kunt bij verschillende scholen binnenkijken en ervaring opdoen, waardoor je erachter komt welke omgeving het best bij je past.

In beweging

Bij Stichting Catent blijf je in beweging. Wanneer je een startende leerkracht bent, helpen we je op weg met een leerzaam programma. En zit je al langer in het vak, dan kun je aan activiteiten van de Catent Academie meedoen. Daarnaast voeren we regelmatig gesprekken. Om te horen hoe het gaat, maar ook om talenten en ambities bij elkaar te brengen. Door jouw kwaliteiten, drijfveren en doelen te verbinden met die van anderen, ben je van betekenis. Nu en in de toekomst.

Ervaringen

Dit zeggen onze medewerkers over werken bij Catent