Nieuws

Lees als eerste het laatste nieuws. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwsupdates.

Zomervakantie Bestuurskantoor

In verband met de zomervakantie is het Bestuurskantoor gesloten van maandag 13 juli tot en met zondag 9 augustus 2020. Bij eventuele vragen en andere zaken, die niet tot na de zomervakantie kunnen wachten, kunt u zicht wenden tot info@catent.nl . Maandag 10 augustus 2020 is het Bestuurskantoor vanaf 08.30 uur telefonisch weer bereikbaar. Wij wensen u een prettige vakantie.

Lees verder
Bestuursverslag 2019

2019 was voor Stichting Catent een goed jaar. In het Bestuursverslag 2019 nemen we u in woord en beeld mee door het afgelopen jaar en delen we onze resultaten. Voor het financieel jaarverslag 2019 klik hier

Lees verder
Jong Catent

Stichting Catent heeft Jong Catent opgericht voor leerkrachten die bezig willen zijn met eigentijdse innovaties, willen experimenteren en die samen ervoor gaan zorgen dat het onderwijs binnen Catent nog beter en nog leuker wordt. Waardoor kinderen en professionals plezier in leren houden, vanuit nieuwsgierigheid. Ben jij ook een nieuwsgierige, gedreven en ambitieuze leerkracht? Welkom bij de club! Maak alvast kennis…

Lees verder
Jaarplan 2020

Het bereiken en bereikbaar maken van hetgeen in onze toekomstvisie staat, daarin hebben we binnen Catent een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het vormt het uitgangspunt voor hetgeen in dit jaarplan aan acties voor 2020 wordt beschreven, met daarbij een totaaloverzicht van de bijbehorende begroting.

Lees verder
Zij-instromer: “Een inspirerend traject om te bewandelen”.

‘Ik heb vanuit de journalistiek de overstap gemaakt naar het basisonderwijs. Als kind wilde ik al lerares worden en de laatste paar jaar is dat gevoel weer teruggekomen. Want ik wil heel graag meer voor andere mensen – in het bijzonder voor kinderen – betekenen. Na onder meer een geschiktheidsonderzoek, een proefles en een rekentoets, heeft Catent mij aangenomen als…

Lees verder
Interim pool

Wij zoeken met voortduring enthousiaste professionals voor onze vaste (interim)pool. Als poolmedewerker van Catent heb je dezelfde rechtspositie als alle professionals bij Catent. Je inzet is afwisselend en het leven als interim professional biedt je daardoor veel variatie. Als professional in de pool kan je op alle scholen van Catent worden ingezet, elk met een eigen aanpak, cultuur en sfeer.

Lees verder
Lees onze nieuwe brochure ‘De identiteit van Catent’

Stichting Catent wil dat kinderen een succesvolle toekomst tegemoet gaan en hun talenten “waardeN-vol” ontwikkelen. We hebben daarbij twee belangrijke pijlers: Eigentijds en kwalitatief hoogwaardig onderwijs op onze scholen. Onze identiteit, die is gebaseerd op zes kernwaarden die richtinggevend zijn voor ons handelen.

Lees verder
Stichting Catent is formeel (Academische) Opleidingsschool

Catent is een landelijk erkende ‘Opleidingsschool’. Als (Academische) Opleidingsschool is Catent formeel beoordeeld door ‘Netherlands Quality Agency’ (NQA). Uit de beoordeling komt naar voren dat het ‘samenwerkingsverband’ stichting Catent – KPZ gekenmerkt wordt door een krachtige leeromgeving, waarin opleiden, schoolontwikkeling en onderzoek goed samengaan.

Lees verder