Waardering voor alle medewerkers tijdens de Dag van de medewerker

Meer dan 550 medewerkers van Catent en Catent Kinderopvang werden tijdens de Dag van de medewerker op 5 oktober feestelijk onthaald in Theater De Spiegel in Zwolle. De dag stond in het teken van de ontmoeting, ontspanning en professionalisering. Met een spetterende openingsdans van kinderen van Kindcentrum De Vlieger en een humoristisch optreden van De Verbinders (Joep van Deudekom en Rob Urgert) werd de dag vol energie geopend.

Nieuwe koers van Catent gepresenteerd
Onder het motto Sawubona: ik zie je, je bent belangrijk voor mij, ik waardeer je, presenteerden Eddy Verrips en Jan Kroon (College van Bestuur) de nieuwe koers van Catent (zie de animatie over de nieuwe koers van Catent ).

Interessante workshops en lezingen
In twee rondes konden de medewerkers kiezen uit verschillende interessante workshops en lezingen. Zo was er ruimte voor ontspanning en creativiteit, waren er vakinhoudelijke workshops over onder andere het kinderbrein, hoogbegaafdheid en systemisch werken en kon men zich inschrijven voor lezingen over werkgeluk, welbevinden en diversiteit en inclusie.

Waardering voor alle medewerkers
Na een ritmische afsluiting waaraan alle deelnemers van de Catentdag hebben deelgenomen, konden de collega’s onder het genot van een drankje terugkijken op een geslaagde dag… Een blijk van waardering voor alle medewerkers van Catent en Catent Kinderopvang.